landslaget liten NNHSlogo
No events
søndag, 18 oktober 2015 22:00

Suksess på Oslo Horse Show

Seks nordlandshest/lyngshester viste seg fram under Kingsland Oslo Horse Show i helga!

 I forbindelse med at Norges Rytterforbund fyller 100 år i år fikk Lene Kragh ved Alna Ridesenter oppdrag om å sette sammen en oppvisning som skulle vise fram allsidig bruk av hest gjennom like mange år. Landslaget for nordlandshest/lyngshest ble veldig glad for å bli spurt til å bidra med nordlandshest/lyngshest i denne oppvisninga.

Konkret ble vi spurt om vi kunne vise fram ponnitrav med våre hester, og Jorunn Ballangrud ved NHS tok på seg jobben på vegne av landslaget med å arrangere vår del av oppvisninga. Det ble bevilget 10 000,- fra fellesmidlene til de nasjonale hesterasene som dekket deler av utgiftene med å få alle hestene på plass.

De tre norgesrekordholderne Fennefoss Ylving, Fennefoss Ravn og Felix tok den lange turen til Oslo og ble vist med sulky, mens de to allsidige konkurransehoppene Rosse Blondie og Tusenfryd viste montè.

Jenny Guldbrandsen og 3 pr hingsten Bjørke Burre var tatt ut av grenutvalget for kjøring for å vise presisjonsmaraton i duell med den nyblivne norgesmesteren, fjordingen Tord. Det ble en forrykende duell hvor Jenny og Burre gikk av med seieren både lørdag og søndag!

 

Hovedstyret ønsker å takke alle de involverte partene for jobben de har gjort både i forkant av KOHS og under arrangementet! Det er utrolig god reklame for rasen!

Bli medlem

Nyhetsarkiv
Logg inn  
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design • Nettløsning: Jørn Holm