landslaget liten NNHSlogo
No events

Her legges det ut annonser for nordlandshest/lyngshest. Annonseringen er gratis!
For å få lagt inn annonse ta kontakt med Redaksjonen for Rimfakse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonsen ligger ute i 2 mnd om ikke annen beskjed gis.

Send inn tekst, samt noen gode bilder som vedlegg. Oppstilliingsbilde, og bilder av hesten i bruk. Husk at gode bilder kan gjøre salget lettere. (NB!- i redusert størrelse-max 448*336 pxs- bilder større enn dette blir ikke lagt ut)
Skriv gjerne hvor hesten befinner seg i annonsen og hvordan du ønsker å bli kontaktet- mail eller tlf?


 01.02.2015

Snill vallak selges
Se flere opplysninger her

 

20.01.2015
Har 1 NL / lyngshest som vurderes satt bort / omplassert.   

Det er en eldre vallak på 19 år ved navn Tokse Knikten, til daglig kalt Tommy. 

Se hele annonsen med bilder etc på Finn

Hos oss går han på utegang fra mai til oktober. Vinterstid er han inne på natta, men ute ca. 08-20.. Han har ca. 50 mål og gå på her, og vi ønsker ikke at han skal bli stående i paddocker, men ha store områder han kan være fri på. Ikke alenehest. Han er her sjef i flokken, men ikke veldig dominant.
Vi forer med minirundball i vinterhalvåret daglig x3, på sommer har han fri tilgang på grønt ute.
Har en del utstyr, dette kan følge med mot betaling.

Settes bort med betingelse av varig hjem eller retur hit. Han skal IKKE omplasseres, selges videre eller slaktes uten mitt samtykke. 
Ved slakt, om det er skader eller sykdom som er årsak, må det i tilfelle foreligge veterinæruttalelse, ellers vil det kunne bli framsatt erstatningskrav.

Tommy står i dag i Finnmark, Neiden, ved Kirkenes. Vi kan være behjelpelig med transport hele eller deler av veien / da avtaler vi om utgiftene.

Litt mer om Tommy kan du lese her
Lyngshest etter Rane og Årra. Ca. 1,35 høy. Edel ridehest-type med smalt ansikt og lange ben. Sterke gode ben / hover. Går nå barfot da han ikke er i daglig bruk. 
Er en ponni som har vært ponnitraver de siste 8-9 år. Ingen stor fart i han, med en km-tid på 2,44,3 som rekord. Ingen stressa ponnitraver. 
Han er en god og stabil kjørehest, litt verre i ridning. Der tester han rytteren litt til å begynne med, men om rytter er trygg er han en god ridehest også. Kan lite dressur, har vært på kurs, men er bare brukt til turridning og for noen år tilbake til monté. Har hoppet litt skogs-hinder, men ikke noe særlig sprang ellers.. Litt småfrekk med litt smånapping, men ellers en veldig grei gutt.. 
Tommy har for en del år tilbake hatt forfangenhet, og har også hatt et par tilfeller av kolikk, ellers ingen skader / sykdommer. Frisk og fin i dag!
Tommy trenger ikke dekken.
Grei med hovslager, veterinær. 99% trafikksikker...Grei å transportere. Har fått vaksine og tannrasp i dag 08.01.2014.

Skal ikke ha betalt for Tommy, men kun et varig og godt hjem vil vurderes. Utstyret hans kan følge med mot kostnad. 

Ønsker kun seriøse henvendelser hvor DU forteller om hva du kan tilby min ponni. 
Godt hjem resten av livet for han er viktig for meg. 
Omplasseres pga min helse, og at jeg ønsker han skal bli brukt.

Bli medlem

Nyhetsarkiv
Logg inn  
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design • Nettløsning: Jørn Holm