landslaget liten NNHSlogo
No events

 

Møtereferat for Nordlandshest / Lyngshest avd Rogaland og Agder

Dato 03.05.2017
Tilstede Arvid Reiersen, Ane H. Nese, Linda Abusland, Janne E. Orstad, Asbjørn Larsen, Lise Åmodt
Referent Lise Åmodt

Agenda

  1. Aktiviteter for NL laget avd Rogaland og Agder for 2017

Saker

Sak Beskrivelse Forfall/Ansvarlig
1 Kiosken til kombi utstillingen på Forus 25. juni utgår. Fjordhest laget ønsket å ha kiosken selv.  
2 Lise sender ut medlemslista til alle de andre i NL styret Lise
3 Vi må sjekke om det er mulighet for å arrangere «Fokus unghest» på kombi utstillingen som skal være 25. juni på Forus Travbane. Janne kontakter Marianne for å få vite hva vi kan gjøre her. Janne
4 Det vil bli mulighet for å ha unghingst beite i Rogaland. Arvid har tilgang på beite. Unghingstene vil da gå sammen med to voksne hingster. Påmelding til Arvid. Asbjørn hører om det er noen som er interessert på Haugalandet. Og Linda hører om det er interesse i Agder. Vi kan også sende ut på mail og legge det ut på NL siden vår på facebook for å høre om noen er interessert.

Arvid

Asbjørn

Linda

5

Fellesturen til Helland gård

Fellesturen hos Ella går som planlagt lørdag 6. mai. Til nå er det 14 stk som har meldt seg på. Men vet om flere som antagelig blir med på turen.

Mai
6

Røde kors arrangement

Onsdag 10. juni er NL laget blitt invitert til å stille med hest på røde kors arrangement. Arvid og Bjørhild stiller med hest. Skal også prøve å få penger fra «Fokus unghest».

Mai

 

Arvid

7

Skogdag

Sende ut mail til medlemmer for å lufte interessen for å arrangere en skogdag nå før sommer ferien. Dette blir trinn 2. Lise kontakter Bettina i Jæren dølahest lag for å høre om de har ny dato.

Mai

Arvid

Lise

8

Grillfest – sommeravslutning

Det blir grillfest/sommeravslutning på gården hos Ane lørdag 17. juni

Juni

Ane

9

Hingste slipp hos Aina Berge

Det blir hingste slipp hos Aina Berge i Søgne lørdag 24. juni. Arvid tar kontakt med Arne Rian for å høre om han kan fortelle historien om NL hesten på slippet. Han snakker også med Aina om dette er greit

Juni

 

Arvid

10

Ridetur i Søgne

Vi skal prøve å arrangere samme rideturen i år som i fjor i Søgne. Turen gikk fra Ytre Strai til gården til Aina. Ca 1,5 mil hver vei. Lise kontakter Vetle Mangseth og Aina Berge for å arrangere dette.

August

 

Lise

11

Rosa sløyfe tur

Det vil bli arrangert rosa sløyfe tur lørdag 16. september. Det vil bli premie for beste utkledde ekvipasje. Lise kontakter butikker og hører om de kan sponse premie. Lise vil ta kontakt med kreftforeningen i Stvgr for å høre om vi kan få rosa sløyfer som vi deler ut til de som deltar. Det vil koste rundt kr 150-200 pr ekvipasje for å delta. Løypa vil bli i Foss-Eikeland / Melshei området. Prøve å få til en lang og en kortere løype. Vi tar også kontakt med media (aftenbladet og lokal-tv) for å få blest om turen. Vi prøver å få til at de også arrangere det samme i Agder og Haugaland området den samme helga. Arvid og Linda prøver å finne folk som kan bli med på dette.

September

Lise

Arvid

Linda

12

Hovpleie & hovslager kveld

Vi arrangerer hovpleie & hovslager kveld Trinn 1. Prøve å finne en kveld i okt-nov. Kvelden blir avholdt i løa hos Ane. Arvid skaffer fryseboks for å sette hos slakter

Oktober

Arvid

Ane

13

Julegrøt

Vi hører med Johan Nesvik om vi kan arrangere juleavslutning med julegrøt hos dem i desember.

Desember

 

Ane

     

Bli medlem

Nyhetsarkiv
Logg inn  
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design • Nettløsning: Jørn Holm