landslaget liten NNHSlogo
No events

 

Hei alle sammen

Det vil bli arrangert fellestur i regi av NL klubben avd Rogaland og Agder til Helland Gård den 6. mai kl 11:00.

Turen vil gå på grus, gress og litt steinete veier. Fra gården på Helland til Norhei, og videre på innmark og utmarks beite til Fåraheiå. Vi kan også ri mot Brekko, eller opp mot høyden ved Fåraheiå. Det er ikke mulig å nå friluftsrådet på Brekko da det er avstengt med gjerder.

Vi rir tilbake samme vei. Og hvis noen ønsker en noe kortere strekning kan de raste langs veien, eller snu og ri tilbake tidligere enn planlagt. På returen tar vi også en avstikker opp til «Hellandstunet» dersom det ikke er arrangement her. Tilbake til Helland gård kan hestene enten settes tilbake på henger. Eller slippes på ridebane, evnt på ett par småbeiter. Det vil bli grilling i hagen. Ved dårlig vær kan vi spise på fjøsloftet.

Turen vil ta rundt 2 – 2,5 timer. Hvis været er dårlig kan vi velge en annen rute i området som går på god grus.

Håper så mange som mulig har anledning til å være med. Og vi retter en stor takk til Ella og hennes familie for at de tar oss med på denne turen, og at vi får bruke områdene deres.

Dersom du ønsker å være med på turen, så meld fra til Lise på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller

tlf 986 48 589.

Med vennlig hilsen

NL avd Rogaland og Agder

Bli medlem

Nyhetsarkiv
Logg inn  
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design • Nettløsning: Jørn Holm