landslaget liten NNHSlogo
No events

25 mai var Klubben på Hølestøl hos Bjørghild Aanestad. Bjørghild hadde salt opp to nordlands-/lyngshester som deltagerne kunne ri på og Arvid Reiersen hadde med seg Sonja en 26 år gammel nordlands-/lyngshest hoppe som drog vogn. Fantastisk å se så mye energi i en så voksen hest. Nordlands-/lyngshesten er kjent for å bli gammel.

IMG 2971

Å kjøre med hest og vogn er kjekt, dette er en aktivitet som alle våre deltagere synes er kjekt. Spesielt når de har med en trygg ledsager.

Dette er hester som ikke er vant til psykisk utviklingshemmede, men det var fantastisk å se hvor rolige og tålmodige de var. Det kunne ta litt tid å komme på hestene men de stod rolig og ventet. Bjørghild hadde også en Shetlands ponni som drog kjerre på ridebanen. Denne kunne de være med og "styre" selv. Det er fantastisk å se hvor kjekt deltagerne synes det var, bare se på bildene.

IMG 2956

Mange synes det var kjekt å få ri.

Bjørghild hadde også sauer og lam. Det var også populært å hilse på lammene. Etter at deltagerne hadde ridd og kjørt så fikk alle boller og saft. En av deltagerne ville ikke skjønne at vi var ferdige, før han var med i stallen og fikk være med å gi kveldsmat til hestene. Han avsluttet med å gi stalljentene en god klem.

Marianne Seim Haaland vil på vegne av Sandnes Røde Kors takke Bjørghild og hennes hjelpere, takk også til Arvid som tok seg av kjøreturene.

Dersom du ønsker å vite mer om klubben for utviklingshemmede så ta kontakt med Marianne Seim Haaland, mailadr.: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(Jeg har sendt dette til Røde Kors avisa til Rogaland Røde Kors m/ Flekkefjord by)

Bli medlem

Nyhetsarkiv
Logg inn  
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design • Nettløsning: Jørn Holm