landslaget liten NNHSlogo
No events

Distriktsstevne den 09.04.2012
Innendørs kjørestevne på Øksnevad
Arrangør: Jæren kjøre og rideklubb

IMG 6009

IMG 5982

Det ble en fantastisk fin dag for oss nordlands-/lyngshest entusiaster. Ingeborg Flaate og Ruskens Solve med groom Jostein Langvik og Kerstin Refvem og Svarvar Fieger med groom Marianne Seim Haaland stiller til start.

Ingeborg og Ruskens Solve

IMG 6028

Ingeborg startet LB og MB

Jeg har kun bilder av Ingeborg og Solve fra premieutdelingen, dersom dere går inn på facebook siden til Ruskens Solve eller Ingeborg, så kan dere se bilder fra konkurransen. De gjorde det svært bra i LB, og gikk i mål på tiden 1,15 med 0 feil. Dette kvalifiserte til 1.plass med hele 0,17 sekunder foran 2.plass.

Neste klasse de startet var MB. Her fikk de tiden 1,29 med 0 feil dette kvalifiserte til 1.plass, 0.27 sekunder foran 2.plass. Solve hadde en god dag, han var utrolig kjapp og smidig gjennom hele banen.

IMG 6019


Kerstin og Svarvar Fieger

IMG 5997

Kerstin og Fieger har kun startet presisjon en gang tidligere så de er så ferske i dette at de startet utenfor klassen, derfor er deres resultater ikke oppgitt i HorsePro.

Kerstin og Svarvar Fieger starter første kl. LC. Det ble feilfri runde, til Fiegers store fortvilelse ble tiden 2,06 han ville helst ha sprunget mye fortere. Men siden han er en lydig hest så hørte han på Kerstin som prioriterte å kjøre feilfritt.

Neste klasse for Kerstin og Fieger er LB. Her får Fieger springe litt fortere og kommer inn i mål på tiden 1,43. 0 feil. Dette er et kjempebra resultat.

IMG 5977rev

IMG 5991

Takk til Kerstin som gav meg muligheten til å være groom, en flott opplevelse.
--------------------------------------------------------
Disse resultatene viser at nordlands-/lyngshesten han hevde seg bra i kjørekonkurranser. Her kan det være en fordel å være rask, sterk, liten og smidig. Gratulerer så mye til Ingeborg og Kerstin.

En stor takk til Jæren kjøre og rideklubb som arrangerte et fantastisk positivt og godt stevne

 

 

Bli medlem

Nyhetsarkiv
Logg inn  
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design • Nettløsning: Jørn Holm