landslaget liten NNHSlogo
No events

Sted: Bryne

Til stede: Marianne, Johan og Marta

Sak 1. Bør føll mønstres sammen med moren?
Det er vanskelig å få gjennomført dette i Bjerkreimshallen, da det er litt liten plass her. Det er lettere å få fram bevegelsene til føllet dersom det blir mønstret med moren. Et alternativ er å ha med en medhjelper på føllmønstring. Denne saken tas med på årsmøtet.

Sak 2. Registrering i Brønnøysundregisteret
Vi fylte ut de siste punktene på skjemaet.

Sak 3. Gjennomgang av mesterskapet
Vi skulle hatt flere folk til å hjelpe til under stevnet. En annen ting vi kunne gjort for å spare tid var å gjøre premiene klare på forhånd (hvilke premier går til hvilke klasser og plasseringer).
Årets dommere var dyktige, men dersom vi melder oss inn i rytterforbundet kan vi bruke godkjente dommere på stevne. Dette er veldig greit i dressur. Vi tar opp dette på årsmøtet.
Ellers kunne vi begynt planleggingen tidligere og fått ut invitasjonene tidlig. Kanskje burde vi flytte stevne til våren? Da er hestene ofte mer veltrent, siden mange har en lang beitesesong. Eventuelt ha det over 2 dager. Mesterskapet tas også opp på årsmøtet.

Sak 4. 2 nye punkter på vår side på nettsiden: Fotogalleri og "bli medlem"
Vi lager et fotogalleri med hester fra Rogaland/Agder. Alle kan sende inn bilder m/ tekst, så legges disse ut av Marianne eller Ingeborg. Vil også legge ut litt informasjon om hvordan en kan bli medlem av n/l-hestlaget.

Sak 5. Premie for beste n/l-hest
Hadde vært fint om det kunne vært lik premie for hele landet. Johan ringer landslaget ang. dette. Dette er en sak vi ser nærmere på under årsmøtet.

Sak 6. Ledig plass i avlskomiteen
Guttorm trekker seg fra avlskomiteen.

Bli medlem

Nyhetsarkiv
Logg inn  
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design • Nettløsning: Jørn Holm