landslaget liten NNHSlogo
No events

Sted: Sandnes

Tilstede: Asbjørn, Anette, Johan, Torleif og Marianne

Landsmøte:

Vi skal arrangere Landsmøte i 2010. Anette sjekker overnatting. Asbjørn sjekker ca. lengden på foredrag. Ellers så jobber vi videre med programmet på landsmøte.

Tømmekjøring i forbindelse med hingstekåring:

Det er kommet et spørsmål om det er mest hensiktsmessig å gå tilbake til kjøreprøve, i stedet for slik det er nå at det er valgfritt om en vil kjøre eller tømmekjøre.

Internett :

Vi er kommet godt i gang med å legge ut informasjon på Rimfakse. Dersom noen har aktiviteter som bør legges ut så kan dette sendes til Marianne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Ingeborg tar seg av å legge ut bilder. Anette vil også legge ut informasjon etter hvert.

Fokus unghest:

Bjørghild har hatt kontakt med Fjordhestlaget og Dølahestlaget på Jæren. Det er ønskelig at det blir lagt inn aktiviteter for fokus unghest i terminlisten som aktivitetsutvalget lager for 2010.

Aktivitetsutvalg:

Aktivitetsutvalget bør ha klar en terminlisten som kan legges ved innkalling til årsmøte i 2010. Marianne tar kontakt med aktivitetskomiteen.

Stevne:

Vi er godt fornøyd med mesterskapet for Rogaland og Agder. De som stod for dette gjorde en god jobb. En spesiell takk til Marta Aamodt.

Slippet:

Det er kommet spørsmål til styret om styret skal arrangere slipp nå når det er så mange gode hingster i området. Dette er et spørsmål som vi må ta videre til årsmøte.
Arbeidsutvalget for hest:

Johan blir vår representant der.

Føllmønstring på Sand:

Asbjørn har fått spørsmål om vi ønsker å være medarrangør, vi var disponible men ble ikke brukt på mønstringen.

Styremøte og årsmøte den 14.02.10.

Bli medlem

Nyhetsarkiv
Logg inn  
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design • Nettløsning: Jørn Holm