landslaget liten NNHSlogo
No events

Sted: Mortavika

Tilstede: Asbjørn, Anette, Gyrid og Marianne

1. Internettside.
Vi bør opprette en side for lokallaget på Rimfakse. Det er praktisk med en internettside, det blir da mye enklere å gi medlemmene oppdatert informasjon. Ser for oss at det kan være en fra aktivitets komitéen og en fra styret som har tilgang. Ingeborg har tatt på seg å administrere siden. Anette får også tilgang.

Ingeborg har nå opprettet denne siden, bare gå inn på Rimfakse så ser dere den på oversikten over lokallag.

2. Årsmøte for landslaget.
Vi har fått forespørsmål om å arrangere årsmøte til neste år. Anette sjekker overnatting, middag og aktiviteter. Asbjørn sjekker praktiske ting med landslaget. Marianne sjekker aktivitet.

3. Fest/sosial samling.
Ønsker å undersøke litt om det er interesse for en fest/sosial samling. Marianne sjekker lokaler. Dette er noe vi kommer tilbake til senere.

4. Fokus unghest.
Fjordhestlaget har ønsket samarbeid med oss angående felles arrangement for unghester. Bjørghild og Gyrid ønsker å være våre representanter. Fjordhest laget får informasjon om dette.

5. Slippet.
Slippet til lokallaget ble litt dyrere en budsjettert, vi godkjenner dette underskuddet. Ber om å få reinskap. Det var 9 hopper på slippet.

6. Gavepremier til utstilling:
Asbjørn tar ansvar for Sauda og Sandeid. Anette tar ansvar for utstillinger på sør siden.

7. Stevnet.
Komiteen som jobber med stevnet har sendt ut informasjon, Marianne sender forespørsmål om de har bruk for folk til å hjelpe til under stevnet.

Neste styremøte er 15 november, klokke og sted får dere informasjon om senere.

Bli medlem

Nyhetsarkiv
Logg inn  
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design • Nettløsning: Jørn Holm